Βγήκε η προκήρυξη των αγροτικών γιατρών του Μαρτίου. Δύο θέσεις για τα Π.Ι. Κανδήλας και Αρχοντοχωρίου και μία θέση για τον Κάλαμο Λευκάδας.


Βγήκε από το Υπουργείο Υγείας η προκήρυξη του Μαρτίου 2017 για τις κενές και κενούμενες θέσεις Γενικών Νοσοκομείων - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ - Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων, ΠΕΔΥ - Περιφερειακών Ιατρείων και ΠΕΔΥ - Ειδικών Περιφερειακών Ιατρείων.
Καταρχήν να αναφερθούμε για τον γειτονικό μας Κάλαμο, που αυτή τη στιγμή υπηρετεί σε αυτόν στρατιωτικός γιατρός έως τον Σεπτέμβριο του 2017. Η θέση προκηρύχτηκε κανονικά (άγονο) και μάλιστα διορθώθηκε και το λάθος και πλέον ο Κάλαμος Λευκάδας φαίνεται ότι διαθέτει και κατάλυμα για τον αγροτικό γιατρό που θα τον επιλέξει. Ευχόμαστε και εκτιμάμε ότι η θέση θα καλυφθεί και έτσι δεν θα πέσουμε πάλι στο ίδιο πρόβλημα το Σεπτέμβριο.
Για το Κ.Υ. Μύτικα προκηρύχθηκαν οι θέσεις αγροτικών γιατρών του Π.Ι. Κανδήλας και του Π.Ι. Αρχοντοχωρίου (άγονο).

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι:
  • Παρουσιάστηκε στο Κ.Υ. Μύτικα και η αγροτική γιατρός από τα αποτελέσματα του Οκτωβρίου 2016, όπως και η γιατρός επί θητεία του Π.Ι. Καστού, ενώ η γιατρός επί θητεία του Π.Ι. Κανδήλας δεν παρουσιάστηκε (πιθανόν άνοιξε η ειδικότητα της), εξού και η επαναπροκήρυξη του Π.Ι. Κανδήλας. 
  • Βούληση της 6ης ΥΠΕ είναι οι γιατροί να παραμείνουν στο Κ.Υ. Μύτικα και τους καλοκαιρινούς μήνες (Ιούλιο - Αύγουστο), με την βοήθεια ενός επιπλέον ειδικευμένου γιατρού, να πάνε οι εφημερίες σε 25 - 30.
  • Τον Απρίλιο οι εφημερίες θα είναι και πάλι 14. Ένας αριθμός ικανοποιητικός αν σκεφτούμε ότι το 2014 φτάσαμε στο έσχατο σημείο να μην έχουμε καμία εφημερία και κανένα πρωινό, μιας και το Κ.Υ. Μύτικα έκλεισε τελείως.
Δείτε εδώ την προκήρυξη και εδώ τον πίνακα καταλυμάτων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.