Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τον Αλυζιακό Μύτικα.



Με ανακοίνωση της η ομάδα του Αλυζιακού Μύτικα διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Βασίλη Παναγιωτόπουλου στο παιχνίδι μπαράζ με τον Αράκυνθο Ματαράγκας. Στην ανακοίνωση ξεκαθαρίζεται πως οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πολύ καλό διαιτητή το Βασίλη Παναγιωτόπουλο, όμως ο Αλυζιακός διαμαρτύρεται για το μη καταλογισμό ενός πέναλτι, που όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του ήταν πεντακάθαρο και μπορεί να κρίνει τους κόπους μιας χρονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να εκφράσουμε τη διαμαρτυρία μας για τη διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι μπαράζ της ομάδας μας με τον Αράκυνθο Ματαράγκας. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως ο διαιτητής Βασίλης Παναγιωτόπουλος είναι κατά την άποψή μας ένας από τους καλύτερους διαιτητές μας και φυσικά ήταν θετικό ότι ορίστηκε στο σημερινό παιχνίδι.
Δυστυχώς όμως ένα λάθος του με το μη καταλογισμό πεντακάθαρου πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης μπορεί να μας στοιχίσει.
Πιστεύουμε ότι σε τέτοια παιχνίδι χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή, καθώς οι ομάδες που συμμετέχουν στα μπαράζ παίζουν τους κόπους μια χρονιάς. Η συγκεκριμένη απόφαση δυσκολεύει το έργο μας, όμως συνεχίζουμε έχοντας ένα ακόμα παιχνίδι για να πετύχουμε το μεγάλο στόχο που έχουμε θέσει για φέτος.

Με τιμή

Η ομάδα του ΑΛΥΖΙΑΚΟΥ ΜΥΤΙΚΑ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.