Επιπλέον πόροι για συντήρηση - αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου.


Σας ενημερώνουμε σήμερα για μία πολύ θετική εξέλιξη. Επιπλέον 6.000.000 € στον Προϋπολογισμό του έργου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, «Συντήρηση - αποκατάσταση και άρση της επικινδυνότητας του επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας», που πλέον από Προϋπολογισμό 7.000.000 € πηγαίνει στα 13.000.000 €, με την θετική είδηση να είναι η ένταξη τεσσάρων νέων υποέργων, τα οποία βρίσκονται υπό συμβασιοποίηση, με δύο από αυτά να αφορούν και την περιοχή μας άμεσα, τα οποία είναι:
  • Αποκατάσταση οδών - μικρά τεχνικά επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Αιτ/νίας, προϋπολογισμού 1.3000.000 €.
  • Συντήρηση επαρχιακών οδικών τμημάτων, πρώην Επαρχιών Μεσολογγίου, Ξηρομέρου και Βάλτου, προϋπολογισμού 1.950.000 €.
Το ποια είναι η κατάσταση του οδικού δικτύου του Δήμου Ξηρομέρου όλοι όσοι κυκλοφορούμε στους δρόμους το γνωρίζουμε. Τριτοκοσμική, άθλια, απαράδεκτη και προσθέστε εσείς ότι άλλο χαρακτηρισμό θέλετε...
Επιτέλους οι κάτοικοι αυτού του τόπου απαιτούν να δούνε τα επόμενα χρόνια να βελτιώνεται η ποιότητα του οδικού δικτύου στη περιοχή μας και φαίνεται ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κινείται πολύ ορθά προς αυτή την κατεύθυνση.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.