Βράβευση του νεαρού συμπατριώτη μας Γιώργου Βαρδή ως παίκτη MVP σε τουρνουά Basketball.


Στο τουρνουά Jr. NBA Panathinaikos Basketball League που έλαβε χώρα στην Αττική, MVP αναδείχτηκε ο νεαρός Βαρδής Γιώργος, γιος της Χρυσούλας Λιοπύρη και εγγονός του Αχιλλέα από τον Μύτικα Αιτ/νίας (γεννηθείς το 2004), που κατέκτησε την 1η θέση με την ομάδα του τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο μικρός Γιώργος βραβεύτηκε για αυτή του την διάκριση από τον παλαιό και πολύ γνωστό παίκτη του μπάσκετ Ευθύμη Ρεντζιά.

Λίγα λόγια για το Jr. NBA Panathinaikos Basketball League.
Το Jr. NBA Panathinaikos Basketball League ξεκίνησε στις 12 Νοεμβρίου 2016 με τη συμμετοχή 30 ομάδων από την Αττική και πιο συγκεκριμένα από τους δήμους: Αγίας Παρασκευής, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Χαλανδρίου, Δάφνης-Υμηττού, Αθηναίων, Περιστερίου, Φιλοθέης-Ψυχικού, Γαλατσίου-Φιλαδέλφειας, Γέρακα, Ιλίου, Ηρακλείου-Μεταμόρφωσης-Νέας Ιωνίας, Καισαριανής, Κηφισιάς-Ερυθραίας-Εκάλης, Κορωπίου, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Αμαρουσίου, Παιανίας-Παλλήνης-Σπάτων, Παπάγου-Χολαργού, Πεντέλης, Ραφήνας-Μαρκόπουλου, Βριλησσίων-Μελισσίων και Χαϊδαρίου.
Το τουρνουά αναφέρεται στην ηλικιακή κατηγορία αθλητών γεννημένων το 2004, με κάθε ομάδα να «παίρνει» τυχαία το όνομα μιας εκ των 30 ομάδων του NBA και να συμμετέχει στο τουρνουά με το όνομα και φορώντας μπλουζάκια αυτής. Η διάρκεια του τουρνουά θα είναι 12 με 14 εβδομάδες.
Στα πρότυπα διεξαγωγής του πρωταθλήματος του ΝΒΑ, οι ομάδες θα είναι χωρισμένες σε δύο περιφέρειες των 15 ομάδων, με κάθε μία εξ αυτών να έχει τρεις υποκατηγορίες που απαρτίζονται από 5 ομάδες η κάθε μία, όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.
Στην κανονική διάρκεια, κάθε ομάδα θα παίξει εντός και εκτός έδρας παιχνίδια με τις υπόλοιπες 4 ομάδες του ομίλου της, παίζοντας συνολικά 8 αγώνες.
Οι 8 καλύτερες ομάδες από κάθε Περιφέρεια (Conference), βάσει ρεκόρ νίκης-ήττας, θα προκριθούν στα playoff. Εκεί, μετά από τους δύο πρώτους γύρους με νοκ-άουτ παιχνίδια, οι εναπομείνασες 4 ομάδες θα αναμετρηθούν είτε σε μία ημέρα σε final 4, είτε σε μία ημέρα ημιτελικών και μία τελικού στο ίδιο γήπεδο. Εν συνεχεία, οι δύο πρωταθλήτριες ομάδες από κάθε περιφέρεια θα αναμετρηθούν για τον τίτλο της πρωταθλήτριας του τουρνουά.
Όλα τα έξοδα της διοργάνωσης καλύπτονται αποκλειστικά από την Κ.Α.Ε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.