Η μηχανή του χρόνου: Κυριακή του Πάσχα στον Μύτικα δεκαετία του '70.


Κυριακή του Πάσχα στον Μύτικα δεκαετία του '70. Τότε που το ψήσιμο του αρνιού ήταν ευκαιρία για να συναντηθούν οι Μυτικιώτες μεταξύ τους, συγγενείς, γείτονες και φίλοι, να μιλήσουν, να πιουν, να χορέψουν όλοι μαζί σε ένα υπαίθριο γλέντι απ' άκρη σε άκρη του χωριού.
Αναγνωρίζουμε τον Θωμά Τρυφιάτη αριστερά και την μητέρα του Κατερίνα δεξιά και τους από τους άλλους κανέναν άλλον.
Ευχαριστούμε θερμά την κα Βάσω Τσαμπιέρη για την παραχώρηση της φωτογραφίας.

2 σχόλια:

  1. Η μάνα μου ειναι όρθια αριστερά , δίπλα της με το καπέλο η Μαρια του Μασουτα και το αρνί γυρίζει η θεία Καλιοπη του Στεφανή!!!!!!
    Ωραια και αλησμόνητο χρονια!!!!!!!!
    Καλη Ανασταση σε ολους!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....και διπλα στο θωμα η ζιζι και μπροστα απο την θεια Αθηνα η Τουλα της θεια _ Μελπως ..... Και αυτη η γαληνεμενη θαλασσα στο βαθος να τα κανει ολα πιο νοσταλγικα και αγαπημενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.