Αλλαγή πλεύσης από το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου και επιτέλους ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς.


Με ομόφωνη απόφαση του, το Νομικό Πρόσωπο προχωρά στην ανανέωση των συμβάσεων έντεκα εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς και σε μία νέα πρόσληψη. Προσωπικά πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε πει επώνυμα και καθαρά την θέση μας, με τελευταία φορά εδώ, η οποία 3 χρόνια τώρα, με ένα δικό μας σκεπτικό που είχαμε εξηγήσει, ήταν σταθερή και υπέρ της ανανέωσης των συμβάσεων.
Κάποιοι τώρα μετά από χρόνια ανακάλυψαν ποιο είναι το σωστό, αλλά ακόμη και έτσι με καθυστέρηση, πιστεύουμε ότι το Νομικό Πρόσωπο έπραξε για πρώτη φορά ορθά.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

1 σχόλιο:

 1. Επραξε τώρα ορθά το Νομικό Πρόσωπο , αλλά αποκαστάθηκε όμως η ολοφάνερη αδικία που υπέστησαν οι δεκατρείς εργαζομένοι -συμπολίτες μας των παιδικών σταθμών και επιτυχόντες τότε με διαδικασίες ΑΣΕΠ ?
  είναι ένα θέμα που θα πρέπει κατά την άποψή μου ν' απασχολήσει το επόμενο χρονικό διάστημα τους πολιτικούς αιρετούς του δήμου μας συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης και εάν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε στοιχειώδη πολιτισμένη δημοκρατία.
  Καλό Πάσχα σε όλους μας !
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.