Σκοτάδι σε δρόμο στον οικισμό του Μύτικα.


Στο σκοτάδι βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες δρόμος στον οικισμό του Μύτικα. Μιλάμε για το δρόμο που ξεκινά από το Κρεοπωλείο του Γιώργου Κεραμίδα και κατεβαίνει διαγώνια μέχρι το σούπερ μάρκετ του Παρακευά Λιότου.
Σε αυτό το δρόμο τρία συνεχόμενα φωτιστικά (φαναράκια) δεν ανάβουν, με αποτέλεσμα πυκνό σκοτάδι να επικρατεί και οι κάτοικοι να δυσκολεύονται να πάνε στα σπίτια τους και κάποιοι να αποφεύγουν τελείως να περάσουν από εκεί και να κάνουν τον κύκλο, πολύ απλά γιατί φοβούνται.
Μας το είχαν πει Μεγάλη Εβδομάδα ώστε να το αναδείξουμε, αλλά επιλέξαμε να περάσουν αυτές οι γιορτινές ημέρες και το παρουσιάζουμε σήμερα ώστε να επιληφθούν οι αρμόδιοι.


3 σχόλια:

 1. Εκτός κι' άν νομίζαν οι υπεύθυνοι πολιτικοί ότι τις γιορτές
  θα δοθεί φώς με τις ευχές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. << Καλύτερα ν' ανάψουμε ένα κερί παρά να καταριέμαστε το σκοτάδι >>
  Κινέζικη παροιμία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΤΙΑΖΟΜΑΣΤΕ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.