Η περιφορά του Επιταφίου και η μεγάλη φωτιά στο μώλο του Αγίου Νικολάου.


Μεγάλο Σάββατο σήμερα και ο Μύτικας ήδη έχει γεμίσει με συμπατριώτες μας προερχόμενους κυρίως από την Αθήνα, αλλά και από άλλες πόλεις. Επίσης παιδιά του χωριού που σπουδάζουν, αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο τόπο τους και γενικά όπως κάθε Πάσχα αυτές τις ημέρες το χωριό σφύζει από ζωή και κίνηση.
Ο καιρός ιδανικός, βοηθά ώστε όλοι να κάνουν άνετα τις βόλτες τους στο χωριό και τα μαγαζιά με τα τραπεζάκια έξω να είναι γεμάτα. Όλα είναι έτοιμα για το βράδυ της Ανάστασης, με το παπά Γιώργη πανέτοιμο να πει το Χριστός Ανέστη με την πολύ εκφραστική του φωνή και να μοιράσει το αναστάσιμο φως.
Εντυπωσιακή χτες Μεγάλη Παρασκευή η φωτιά στο μώλο του Αγίου Νικολάου, με το τρεχαντήρι από το Καστό να φλέγεται και να δημιουργεί μία πάρα πολύ μεγάλη και εντυπωσιακή φωτιά, αλλά και η περιφορά του Επιταφίου στους δρόμους του χωριού μας συνοδεία κόσμου ήταν μία πολύ όμορφη στιγμή.
Χρόνια Πολλά.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.