Φωτογραφικές στιγμές και βίντεο από τα χορευτικά του εορτασμού της Ζωοδόχου Πηγής στην Κανδήλα.Η Κανδήλα σήμερα την Παρασκευή της Λαμπρής φόρεσε τα καλά της και γιόρτασε την πολιούχο της και προστάτιδα Ζωοδόχο Πηγή. Πλήθος πιστών προσήλθε να προσκυνήσει και να πάρει ευλογία απ΄όλη την γύρω περιοχή.
Το πρωί τελέσθηκε ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Αστακού Αρχιμανδρίτη π. Ιερόθεο Κοκκώση. Συνλειτούργησαν ο εφημέριος Αρχοντοχωρίου π. Αθανάσιος Φραγκοτάσιος με τον εφημέριο της ενορίας μας π. Ευφρόσυνο Γρίβα.
Με τη παρουσία τους μας τίμησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Δυτικής Ελλάδας κ. Γιάννης Λύτρας, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τσάρκος Βασίλειος και Γκόλιας Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου κ. Γεωργούλας Κωνσταντίνος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Τζαχρήστας Παναγιώτης και κ. Βελώνας Αποστόλης, καθώς επίσης και οι πρόεδροι των Τ.Κ. Μύτικα κα Ιωάννα Βέρρη και Κανδήλας κ. Κράββαρης Σπύρος.
Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας έγινε λιτάνευση της εικόνας στους κεντρικούς δρόμους του χωριού με πομπή. Η γιορτή έληξε με παραδοσιακούς χορούς στο προαύλιο του ναού από τα χορευτικά τμήματα συνοδευόμενα από την ορχήστρα των γνωστών ταλαντούχων Αριστοπουλαίων και τον Σπύρο Κουτρουμάνο στο τραγούδι, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για τη παρουσία τους και τη προσφορά τους.
Φεύγοντας όλος ο κόσμος κεράστηκε με γλυκά από τις κυρίες του Φιλοπτώχου Ταμείου, τα οποία έφτιαξαν ή πρόσφεραν πολλές Κανδηλιώτισσες.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί και φέτος η γιορτή με επιτυχία. 
Χρόνια πολλά σε όλους...!!!0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.