Πολιτισμός..., καθημερινή αξία και στάση ζωής.


Ώρα 10:30 π.μ. κινούμενος με το αυτοκίνητο μου στον δρόμο Αστακού - Μύτικα, λίγο μετά το νέο κλειστό γήπεδο που είναι η έδρα του Αιόλου Αστακού. Μπροστά μου στα δέκα μέτρα περίπου κινείται ένα αγροτικό ντόπιου κατοίκου και ξάφνου..., το χέρι έξω από το ανοικτό παράθυρο και ένα αδειανό μπουκάλι από εμφιαλωμένο νερό αφήνεται με χάρη και στυλ.
Ξαφνιάστηκα και εντελώς ενστικτωδώς έκανα ένα μικρό ελιγμό να το αποφύγω και από τύχη δεν ήρθε πάνω στο δικό μου αυτοκίνητο. Αν ο ελιγμός ήταν μεγαλύτερος, πιθανόν να έχανα και τον έλεγχο του οχήματος μου.
Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό μετά από το συμβάν, ήταν η χθεσινή μου τηλεφωνική συζήτηση με τον κ. Γιάννη Γουλέ, για το τι είναι πολιτισμός...

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.