Πληρώθηκε ο 8ος λογαριασμός προς την εργολάβο του νέου κτιρίου του Κ.Υ. Μύτικα.


Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκεται το νέο Κ.Υ. Μύτικα, με την 6η Υ.ΠΕ να προχωρά στην πληρωμή του 8ου λογαριασμού στην εργολάβο, με σχετική απόφαση που υπογράφεται από τον κ. Μίλτο Ζαμπάρα, ώστε αυτή να συνεχίσει τις εργασίες που απομένουν για να αποπερατωθεί το κτίριο.
Επίσης γνωρίζουμε ότι η 6η Υ.ΠΕ είναι σε συνεννοήσεις με τον Δήμο Ξηρομέρου ώστε να υπάρξει άμεσος καθαρισμός του περιβάλλοντος χώρου, ο οποίος έχει μετατραπεί σε ζούγκλα χορταριών και καλαμιών με αποκλειστική ευθύνη της δημοτικής αρχής.
Φαίνεται ότι από τα 24.444,40 € που δόθηκαν πέρυσι με απ' ευθείας ανάθεση για κοπή χόρτων (δείτε εδώ), δεν περίσσεψε τίποτα για να καθαριστεί αυτό το αίσχος γύρω από το νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα.
Επίσης εξετάζεται η δυνατότητα να έχουμε υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου και 6ης Υ.ΠΕ, ώστε να γίνουν έργα διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.