Την περιοχή του Ξηρομέρου επισκέφθηκε ο Σταύρος Καραγκούνης.


Δελτίο Ενημέρωσης.

Την περιοχή του Ξηρομέρου επισκέφθηκε το Σάββατο 27 Μαΐου ο Διευθυντής του γραφείου του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη, κ. Σταύρος Καραγκούνης.
Συνοδευόμενος από τους κ. Κώστα Ταφλανίδη (Γραμματέα της Νομαρχιακής), κ. Χρήστο Σαλτογιάννη και Πάνο Μανδέλο (Μέλη της Νομαρχιακής), ο Σταύρος Καραγκούνης συναντήθηκε με φορείς και κατοίκους της περιοχής συζητώντας μαζί τους για ζητήματα που σχετίζονται με την γενικότερη ανάπτυξη του τόπου, με στόχο την καταγραφή των κυριότερων αναγκών του Ξηρομέρου.
Ειδικότερα, υπήρξε συνάντηση με κατοίκους και παραγωγικούς φορείς της Αλυζίας στο Μύτικα, με το σωματείο εργαζομένων Πλατυγιαλίου στον Αστακό και με θεσμικούς παράγοντες και φορείς στις Φυτείες.
Το ζήτημα των οδικών αξόνων του Ξηρομέρου ήταν το κυρίαρχο θέμα όλων των συναντήσεων με κοινή παραδοχή την ανάγκη για βελτίωση και χάραξη νέων αξόνων όπου απαιτείται. Παράλληλα τέθηκαν και γενικότερα ζητήματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή. 
Στις συναντήσεις παρέστησαν μεταξύ άλλων οι: Γιάννης Λύτρας (Αντιπεριφερειάρχης), οι Αντιδήμαρχοι Πάνος Γαζέτας, Πάνος Γκόλιας και Βασίλης Μουρκούσης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πάνος Βραχάς, Πάνος Τζαχρήστας, Κώστας Κυριάκος και Χρήστος Κολοβός, ο επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών Λευτέρης Μάντζαρης, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων κ.α.

ΣΥΡΙΖΑ Ο.Μ. Φυτειών & Αστακού


 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.