Ακυρώθηκε η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στη νήσο Πλατειά Αργολίδας με απόφαση του ΣτΕ.

Η αμαρτωλή ζώνη Α3 που έχει στοχοποιήσει την περιοχή μας.
Με την υπ’ αριθμ. 907/2017 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, έγινε δεκτή η αίτηση φορέων της Αργολίδας, και ακυρώθηκε η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στη νήσο Πλατειά Αργολίδας.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Συνεχίζουμε και παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις σχετικά με το θέμα σε όλη την Ελλάδα και σας ενημερώνουμε. Για την περιοχή μας (Βελά - Λιμανάκια - Αγριλιάς - Μύτικας - Μαραθάκι - Κάλαμος - Καστός), αυτό που εμείς δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε είναι ότι όσο αυτή η περιοχή παραμένει στη ζώνη Α3 του χωροταξικού των ιχθυοκαλλιεργειών, πρέπει να ανησυχούμε και να μην εφησυχάζουμε.
Επίσης σε κάποιον ανώνυμο που μας κάνει υποδείξεις και μαθήματα για το θέμα, φίλε μου σας χορτάσαμε εσάς τους κρυπτόμενους. Ειδικά σε εμάς μην μας λες γι αυτό το θέμα. Του τάλιρου και μιας μπύρας είσαι και εσύ... που όταν κάτι πήγε να γίνει δεν σας είδαμε πουθενά.
Δείτε εδώ την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ.

2 σχόλια:

  1. Ξέρεις με προβληματιζει το γεγονός ότι η απόφαση αυτή εκδόθηκε για την Αργολίδα. Υπήρχε μια φημολογία παλιότερα, ίσως και όχι απλή φημολογία, ότι μονάδες από την Πελοπόννησο, μπορεί και από την Αργολίδα, δε θυμάμαι, θα μεταφερονταν προς τη ζώνη Α3. Λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητό Μύτικας Πρες, είδες τις τελευταίες εξελίξεις στο ΔΟΛ? Το πήρε ο Μαρινάκης με 22 εκατομ και θα διαγραφεί τραπεζικός δανεισμός περίπου 150 εκατομ. τα εργασιακά δεν τα αναφέρω. Οπότε, να αναμένεις παρόμοιες εξελίξεις και στον κλάδο των ιχθυοκαλλιεργειών. ναι μεν ζημιογόνος κλάδος, αλλά όλοι θα το βάλουν το χεράκι τους να ξαναλλάξουν τσέπες σοβαρά ποσά. νέα εποχή, νέα ήθη, νέα τζάκια, παλιές πολιτικές. Επιστροφή στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.