Ανώνυμη κακία...


Πολλές φορές μέσα από αυτό το Blog έχουμε εκφράσει την άποψη μας υπέρ της ανωνυμίας στο σχολιασμό θεμάτων που αφορούν τα κοινά και δημόσια πρόσωπα - αιρετούς που ασκούν διοίκηση, φυσικά υπό κάποιες προϋποθέσεις, που έχουμε αναρτήσει με σχετική σημείωση στο κάτω μέρος της φόρμας υποβολής των σχολίων. Μάλιστα έχουμε αναδημοσιεύσει και άρθρα υπέρ αυτής μας της άποψης (δείτε εδώ).
Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με τον ανώνυμο σχολιασμό εναντίον συγκεκριμένων ανθρώπων που ιδιωτεύουν, που ούτε δημόσια πρόσωπα - αιρετοί είναι, ούτε ασκούν διοίκηση.
Να θέλεις επιτακτικά να σχολιάσεις δημόσια συγκεκριμένο άνθρωπο για οποιοδήποτε λόγο ανώνυμα, κρυπτόμενος (γιατί άραγε; μήπως γιατί εσύ έχεις πολλαπλάσια θέματα σε σχέση με αυτόν που κατηγορείς;), και μάλιστα επικαλούμενος και παραλληλίζοντας την επιθυμία σου με την περίπτωση του σχολιασμού δημοσίων προσώπων - αιρετών που ασκούν διοίκηση, μόνο ως ανώνυμη κακία θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε, με ελατήρια ταπεινά και μοχθηρά.

6 σχόλια:

 1. Ανώνυμε βάλε το όνομα σου και πες εσύ την αλήθεια και τότε θα βγουν όλες οι αλήθειες και φασίστας είσαι εσύ με την κουκούλα.

  ΦΙΛΙΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. διαβαζω μυτικα πρες απο το 2012 εχω κανει τρια σχολια δεν εχω δει κανενα σχολιο απο τα τρια εχεις μαχαιρι και πεπονι στα χερια σου κυριε κιμ γιον ουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να μην επιτίθεσαι σε ανυποψίαστους ανθρώπους, που δεν θέλουν να βλέπουν το όνομα τους στο διαδίκτυο από το πουθενά και από αγνώστους Κου Κλουξ Κλαν.

  ΦΙΛΙΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μπλογκερ συμφωνώ μαζί σου. Όποιος θέλει να μιλήσει εναντίον κάποιου ΜΗ δημοσίου προσώπου θα πρέπει να το κάνει επωνυμως. Πάντως το Κιμ γιονκ ουν πολύ πετυχημένο χαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η μπλε φαλαινα της ανωνυμιας ψαχνη για θυματα; μαλλον ο ιδιος ειναι και δεν τοχει καταλαβη.Απο τα προαναφερθεντα αυτο το συμπερασμα βγαζω.Ελλειψη σοβαροτητας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.