Καλό ταξίδι κυρά Σοφία...


Τα θερμά μας συλληπτήρια προς τους οικείους της Σοφίας Καλαϊτζάκη, που δυστυχώς από σήμερα το πρωί δεν είναι πια κοντά μας. Μία υπέροχη γυναίκα που μαζί με το αείμνηστο άντρα της Νίκο Καλαϊτζάκη, αγάπησαν υπερβολικά τον Μύτικα και κάθε καλοκαίρι ήταν εδώ για τις διακοπές τους, αλλά και σε άλλες χρονικές στιγμές.
Η καμπάνα του Αη Νικόλα χτύπησε πένθιμα αναγγέλλοντας στους κατοίκους του χωριού μας το γεγονός του θανάτου της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα.... Γιάννη, Μαίρη και Βασιλική να ζήσετε να την θυμάστε.
Η νεκρώσιμος ακολουθία και η κηδεία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29.5. και ώρα 03:00 μ.μ. στο Γ' Κοιμητήριο Αθηνών, και οι συγγενείς επιθυμούν αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

2 σχόλια:

  1. Καλό ταξίδι κυρία Σοφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγαλώσαμε με την κυρια Σοφια!!!! Μια γυναικα έξυπνη, πληθωρικη, κοινωνική , που αγάπησε τον Μυτικα αυτη και η οικογενεια της σαν να ταν δικός τους τόπος!!!! Φιλη της μάνας μου και φιλη όλων μας!!! Θα μας λείψεις κυρια Σοφια τα καλοκαίρια!!!! Χωρίς εσένα και χωρίς πολλα αγαπημένα πρόσωπα!!! Καλο σου ταξίδι και να πεις στην μάνα μου οτι ειμαι καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.