Τα βερεσέδια του Δήμου Ξηρομέρου προς τον ΦΟΔΣΑ Παλαίρου. Ερωτόκριτος Γαλούνης: «Θα πάρουμε δάνειο και θα σας πληρώσουμε».


Επίσημο έγγραφο με ημερομηνία 8 Μαΐου 2017, από τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αιτωλ/νίας (Χ.Υ.Τ.Α Παλαίρου), με θέμα: «Συζήτηση περί οικονομικών εκκρεμοτήτων από τους Δήμους Ξηρομέρου και Ακτίου Βόνιτσας προς τον ΦΟΔΣΑ».
Στο έγγραφο αναγράφεται ότι ο Δήμος Ξηρομέρου χρωστά χρήματα για την εναπόθεση των σκουπιδιών του για τα έτη 2013, 2014, 2015 και 2016. Περιθώριο 2 - 3 μηνών στο Δήμο Ξηρομέρου να εξοφλήσει τα χρωστούμενα, διαφορετικά ο ΦΟΔΣΑ πρέπει να κινηθεί νομικά έναντι του Δήμου Ξηρομέρου και επιπλέον δεν θα μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες που παρέχει σήμερα στον Δήμο Ξηρομέρου.
Διαβεβαίωση του Δημάρχου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη. «Θα πάρουμε σύντομα δάνειο και θα σας πληρώσουμε».
Σχόλιο επώνυμο δικό μας: Τα αποτελέσματα της οικονομικής διαχείρισης των προηγουμένων χρόνων σκάνε με πάταγο, αλλά... δυστυχώς η περπατησιά δεν αλλάζει. Τα χειρότερα έπονται.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

5 σχόλια:

 1. Δάνειο ένα εκατομμύριο τριακόσιες χιλιάδες ευρώ για 35 χρόνια. Άλλη μια προεκλογική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής γίνεται πράξη.
  Εις υγεία των δημοτών μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να μας υπενθυμίσει όποιος γνωρίζει πόσο είναι αυτό το συνολικό χρέος του δήμου προς ΦΟΣΔΑ
  και το χρέος ανα έτος .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΔΑΝΕΙΟ είπες ...
  << Μηδένα προ του τέλους μακάριζε >>

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ (3)
   ΑΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΔΑΝΕΙΟ

   Διαγραφή
 4. ΚΟΥΙΖ
  ΑΝ-ΑΝ-ΑΝ , ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΑΝΕΙΟ
  ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ????? Η' Δέν ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ?????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.