Έρχονται εξελίξεις στην πρώτη ομάδα του Αίολου Αστακού.


Σύμφωνα με πληροφορίες μας έρχονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες όσον αφορά την πρώτη ομάδα του Αίολου Αστακού στη καλαθόσφαιρα. Οι εξελίξεις όπως μαθαίνουμε θα είναι στα πλαίσια της εκλογίκευσης για το τι μπορεί να σηκώσει η πόλη του Αστακού, ως παρουσία στα εθνικά πρωταθλήματα καλαθόσφαιρας.
Προσωπική μας επώνυμη γνώμη, σαν λάτρεις του μπάσκετ που είμαστε, θεωρούμε δέκα φορές πιο σημαντική την μέχρι τώρα αδιαμφισβήτητη προσφορά του Αίολου στον τομέα των ακαδημιών και του αναπτυξιακού σχεδίου της Ομοσπονδίας, καθώς και στην διοργάνωση εκδηλώσεων με επίκεντρο το μπάσκετ στη πόλη του Αστακού, παρά την πορεία της πρώτης ομάδας.
Αυτή η προσφορά δεν αμφισβητείται και δεν μπορεί να ακυρωθεί από κανέναν, έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον, με πραγματικό και μετρήσιμο αντίκρισμα στην τοπική κοινωνία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.