Με σφραγίδα της Αποκεντρωμένης το φορέσαμε το φέσι του 1.107.000 €.


Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου η απόφαση 103/2017 (ΑΔΑ: Ω3ΡΗΩΚΖ-Γ5Ψ) του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου με θέμα: «Αποδοχή όρων για τη λήψη τοκοχρεολυτικού δανείου για τη χρηματοδότηση χρεών του Δήμου που προέρχονται από πάσης φύσεως δαπάνες, για κάλυψη του ποσού που υπολείπεται για ισοσκέλιση προϋπολογισμού έτους 2017 σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 43 του Ν. 4325/2015 (ΦΕΚ 47/Α’ / 11.5.2015), όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 2 της από 26.8.2015 ΠΝΠ που κυρώθηκε με το Ν. 4350/2015. Ανάκληση της αριθ. 91/25.6.2017 (ΑΔΑ 6Ψ90ΩΚΖ-ΚΙΜ) αποφάσεως και λήψη νέας».
Ταυτόχρονα η Αποκεντρωμένη απέρριψε την προσφυγή της αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης κας Ντίνας Σαμαρά κατά της αποφάσεως υπ' αριθμόν 91/2017, που δεν είχε λάβει την απόλυτη πλειοψηφία 14 ψήφων επί του συνόλου των 27 μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί είχε ήδη ανακληθεί.
Άρα από σήμερα έχουμε πάρει με την τελική σφραγίδα της Αποκεντρωμένης το τεράστιο δάνειο του 1.107.000 €, αυτό που εμείς έχουμε ονομάσει και φέσι Γαλούνη, και το οποίο από σήμερα όλοι ΕΜΕΙΣ οι απλοί δημότες το φοράμε, έτσι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Δείτε εδώ την απόφαση και αν δεν το καταλάβατε, ΣΩΘΗΚΑΜΕ από τους τοπικούς μας ευεργέτες!!!
Ο δρόμος λοιπόν είναι ορθάνοιχτος για να γραφτούν νέες σελίδες δόξας από την δημοτική μας αρχή.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.