Βραβεύσεις από τον Σύλλογο Βασιλοπουλιωτών «Η Βελά».


Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΙΩΤΩΝ «Η ΒΕΛΑ»
τιμά και βραβεύει.
  • Τη δασκάλα του χωριού μας Ελένη Μακρή για την μεγάλη της προσφορά στη μόρφωση των παιδιών μας και στα γράμματα.
  • Το πρώτο Δ.Σ του εξωραϊστικού και πολιτιστικού συλλόγου του χωριού μας «ΗΜΥΡΤΙΑ»στο πρόσωπο του προέδρου του Ιωάννη Καρατσούλα για το πρωτοποριακό για την εποχή έργο που επέδειξε τη δεκαετία του 1970 και την προσφορά του στον πολιτισμό.
  • Τον πρώην πρόεδρο του Συνδέσμου μας Νίκο Παύλο για την πολύτιμη προσφορά του στο Σύνδεσμο μας, και την κοινωνική του προσφορά.
  • Την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού μας «Αχιλλέας» Βασιλοπούλου για την επιτυχημένη πορεία του στο τοπικό πρωτάθλημα τη δεκαετία του 1990-2000.
Μέσα από τις βραβεύσεις ο Σύνδεσμος μας , αναγνωρίζει και τιμά τις αξίες, τις αρχές, την αγάπη και όποια προσπάθεια προάγει τον άνθρωπο, τον πολιτισμό, τα γράμματα και προσφέρει υπηρεσίες στο χωριό μας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017.
ΩΡΑ 09:30 μ.μ.
ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.