Επίθεση «αδέσποτου» σκύλου στον Μύτικα.


Περιστατικό επίθεσης «αδέσποτου» σκύλου είχαμε χτες το βράδυ στον Μύτικα. Ο αμέριμνος τουρίστας καθόταν σε ταβέρνα και έτρωγε με την οικογένεια του, έχοντας τον μικρό του σκύλο δεμένο δίπλα του, όταν το μεγάλο «αδέσποτο» τσοπανόσκυλο, που εδώ και κάποιες ημέρες γυρνά τελείως ελεύθερο, επιτέθηκε δαγκώνοντας τον στο πόδι. Χρειάστηκε η βοήθεια του εστιάτορα για να απομακρυνθεί ο εξαγριωμένος «αδέσποτος» σκύλος.
Εμείς θα επαναλάβουμε αυτό που έχουμε ξαναπεί. Είναι Καλοκαίρι και ο Μύτικας έχει πλέον αρκετό κόσμο και αρκετά μικρά παιδιά που κυκλοφορούν στο χωριό. Η ευθύνη είναι καθαρά των ιδιοκτητών των σκύλων που δεν κάνουν το αυτονόητο, δηλαδή να προσέχουν τα σκυλιά τους.
Για το συγκεκριμένο σκυλί, το οποίο είναι τσοπανόσκυλο, παρακαλούμε τον ιδιοκτήτη του (γνωρίζουμε το όνομα του) επιτέλους να το μαζέψει δείχνοντας υπευθυνότητα και να το πάει εκεί που είναι η θέση του και η δουλειά του.
Με αυτά και αυτά, βρίσκουν πάτημα και άλλοθι κάποιοι ασυνείδητοι να επιδίδονται στο σπορ της μαζικής δηλητηρίασης με φόλες, κάτι που είναι ανεπίτρεπτο και καταδικαστέο.

2 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είτε καλοκαίρι είτε χειμώνας μπλόγκερ τα σκυλιά πρέπει να είναι μαζεμένα. Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά. Αν θέλεις να το θέσουμε και σε τουριστική βάση να το θέσουμε. Αλλά δεν είναι το μοναδικό. Να το θέσουμε με χίλια δυό άλλα μικρά τα οποία δείχνουν το χαρακτήρα μας και τον πολιτισμό και την κουλτούρα μας και τα οποία δεν συνάδουν με αυτό που διεκδικούμε τουριστικά. Η ανικανότητα του ΟΤΑ μέσω των εκπροσώπων του (παλαιώθεν, δεν είναι τωρινό) και η ανικανότητα και "αφάνεια" του εμπορικού συλλόγου να παρέμβει στα μικρά, τα οποία διαταράσσουν τις καθημερινές - "εμπορικές" σχέσεις με τους "συμπολίτες-πελάτες", είναι ζητήματα τα οποία θα διαιωνίζουν αυτά τα "κακοήθη μελανώματα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.