Ορισμός Δικηγόρου για την υπόθεση των υπεξαιρεθέντων τελών του τέως Δήμου Αλυζίας.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Όπως σας είχαμε ενημερώσει με παλιότερη μας ανάρτηση (δείτε εδώ), ο ένας από τους δύο Δικηγόρους που είχαν οριστεί ως πολιτική αγωγή για την πολύ σοβαρή υπόθεση των υπεξαιρεθέντων τελών του τέως Δήμου Αλυζίας, παραιτήθηκε, χωρίς ποτέ κανείς να ενημερώσει επίσημα στο Δημοτικό Συμβούλιο ως όφειλε (λογής και λογής ανακοινώσεις αναγιγνώσκει πολύ συχνά ο κ. Δήμαρχος, αυτή η τόσο σημαντική θα παράπεσε). Ξεκινά λοιπόν η διαδικασία ορισμού νέου Δικηγόρου.

Αστακός, 29/08/2017
Αριθ. Πρωτ.: 9178
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΡΟΣ: Τα μέλη της Οικονομικής
Επιτροπής Δήμου
(Ως Πίνακα Αποδεκτών)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στις τέσσερις (4η) του μηνός Σεπτεμβρίου, του έτους 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 μεσημβρινή, σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα της έδρας του Δήμου μας (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), για συζήτηση και λήψη αποφάσεως στο κάτωθι θέμα ημερησίας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (λόγω κολλήματος Προέδρου σύμφωνα με υπ' αριθμ. πρωτ. 8280/04-08-2017 έγγραφό του):
Ορισμός Δικηγόρων για δήλωση παράστασης πολιτικής Αγωγής Δήμου σχετικά με την υπόθεση άσκησης ποινικής Δίωξης από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδος, με φερόμενο παθόντα - ζημιωθέντα το Δήμο Ξηρομέρου καθώς και για την άσκηση ενδίκων μέσων και βοηθημάτων κατά των υπευθύνων ενώπιον παντός αρμοδίου δικαστηρίου.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ.
Α. ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ.
α) ΕΚ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.
1. Θεόδωρος Λιβάνης
2. Θωμάς Ρετούλης
3. Παναγιώτης Γαζέτας
4. Ηλίας Κακούρης
β) ΕΚ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.
1. Θωμάς Καρφής
2. Κων/να Κουμανδράκη - Σαμαρά

Β. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ.
α) ΕΚ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.
1. Παναγιώτης Βραχάς (καλείται όπως προσέλθει λόγω κωλύματος του Προέδρου ως Τακτικού μέλους της O.E. κατ' άρθρο 75 παρ. 2 εδ. β του Ν. 3852/2010)
2. Βασίλειος Τσάρκος
3. Παναγιώτης Γκόλιας
β) ΕΚ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.
1. Απόστολος Βελόνας
2. Χρήστος Κολοβός

Γ. ΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠ' ΑΡ. 19/2017 ΑΠΟΦΑΣΗΣ O.E.
1. Μάριος Παπαθεοδώρου - Δικηγόρο Μεσολογγίου (για παροχή εξηγήσεων σχετικά με παραίτησή του)
2. Ιωάννη Θεριανό - Δικηγόρο Λευκάδος (για παροχή εξηγήσεων για έλλειψη επικοινωνίας)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη, Δήμαρχο

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.