Όταν ο κ. Γαλούνης έδινε στο μιλητό την πάγια στους Προέδρους, με αρκετή δόση αυτοκριτικής και μετανιωμένος για το λάθος του.


Ήταν 15 Μαρτίου 2017 όταν ο κ. Γαλούνης καλούσε σύσκεψη, με καλεσμένους όλους τους Προέδρους των Τ.Κ. και της μίας Δ.Κ. του Δήμου Ξηρομέρου (δείτε εδώ). Σε αυτή την σύσκεψη οι υποσχέσεις και η αυτοκριτική εκ μέρους του κ. Δημάρχου είχαν την τιμητική τους.
Μία από τις πολλές υποσχέσεις που εκστομίστηκε από τα χείλη του κ. Δημάρχου, η οποία είχε και την μεγαλύτερη δόση αυτοκριτικής και αναγνώρισης του δικού του λάθους, ήταν που δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής η παγία των 1.000 € στους Προέδρους κατ' έτος, για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, και φυσικά ανέφερε και δεσμεύτηκε πως σύντομα εν όψει Καλοκαιριού θα δοθεί.
Το Καλοκαίρι πέρασε, τα προβλήματα καθημερινότητας στα χωριά μας χτύπησαν στο κόκκινο, εμείς ως συνήθως παρακολουθούσαμε τα θέματα που έρχονταν στο Δημοτικό Συμβούλιο, στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μπαίναμε και βλέπαμε τις αποφάσεις, τους Προέδρους ρωτάγαμε, αλλά πάγια δεν βρήκαμε πουθενά με τη γνωστή προβλεπόμενη νόμιμη διαδικασία.
Τελικά αποδείχτηκε ότι και αυτή η σύσκεψη που συγκάλεσε ο κ. Γαλούνης ήταν για το θεαθήναι. Μία μάζωξη για να βγει από την δύσκολη θέση που εκείνη την εποχή βρισκόταν με τον προϋπολογισμό, το επικείμενο δάνειο και την άθλια οικονομική κατάσταση του Δήμου Ξηρομέρου η οποία φανερώθηκε μεγαλοπρεπώς.
Μία απέλπιδα προσπάθεια να βγει από το αδιέξοδο, χρίζοντας συνενόχους τους Προέδρους και τα Τοπικά Συμβούλια, που τόσο πολύ έχει απαξιώσει τα 3 αυτά χρόνια.
Παλιά καραβάνα ο κ. Γαλούνης στη τοπική αυτοδιοίκηση, ξέρει ότι ο πιο εύκολος τρόπος να μην πράττεις, να καθυστερείς και να πουλάς ότι παράγεις έργο, είναι να συσκέπτεσαι επ' άπειρον...

2 σχόλια:

  1. Καλά παθαίνουμε, ενώ ξέρουμε ότι υπάρχει διαφθορά, ενώ έχουμε δει από τα προηγούμενα χρόνια τι εστι Γαλούνης, Σαμαράς κλπ και συνεχίζουμε και τους βγάζουμε, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανενας προεδρος διαμαρτυρηθηκε για το δουλεμα??????
    Μουγκα στη στρουγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.