Με επιτυχία η ομιλία με θέμα «Αθλητισμός και Παιδεία» στις σχολικές μονάδες Φυτειών, με διοργανωτή το «Ακαρνανικό Φως».


Πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία η ομιλία με θέμα «Αθλητισμός και Παιδεία» στους μαθητές του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου των Φυτειών. Καλεσμένοι του συλλόγου μας ήταν δύο καταξιωμένοι αθλητές με μεγάλη πορεία και σπουδαίες διακρίσεις.

Ο παραολυμπιονίκης του Ρίο, Μπακοχρήστος Δημήτρης και ο συγχωριανός μας Μπενέκος Χρήστος ο οποίος κατέχει σπουδαίες διακρίσεις τόσο ως αθλητής, όσο και στην προπονητική του καριέρα.
Οι δύο αθλητές ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμά μας και ήταν εκεί να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τα παιδιά, τα οποία με τη σειρά τους, είχαν πολλές και ενδιαφέρουσες απορίες.
Ακόμη είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το χάλκινο μετάλλιο της παραολυμπιάδας του Ρίο και να φωτογραφηθούν​​ με αυτό.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε σ' αυτό το σημείο θερμά τον κ. Δημήτρη Μπακοχρήστο που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας και μας τίμησε με την παρουσία του και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα λάβει μέρος σε λίγες ημέρες στο Μεξικό.
Ακόμη, τον κ. Μπενέκο Χρήστο, ο οποίος ήταν και εμπνευστής αυτής της εκδήλωσης, για την μεγάλη του προσφορά στο σύλλογο μας. Ευχαριστούμε, επίσης, τους διευθυντές των σχολικών μονάδων και τις σχολικές επιτροπές για την υποδοχή τους, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων για τη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, καθώς επίσης και την κ. Πατσιά Βάγια για τα όμορφα αναμνηστικά που μας ετοίμασε. 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΦΥΤΕΙΩΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.