Δράση κυκλοφοριακής αγωγής στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Μύτικα.


Την Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ., ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, κατόπιν συνεννόησης με τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα, παρευρέθηκε στο Δημοτικό Σχολείο με σκοπό να μιλήσει στα παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού για την κυκλοφοριακή αγωγή και να λύσει απορίες των μικρών μαθητών.
Αυτή είναι μία από τις προγραμματισμένες δράσεις που θα λάβουν χώρα στο σχολείο μας με σκοπό την υιοθέτηση θετικών συμπεριφορών από τους μαθητές μας και μελλοντικούς πολίτες.

Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα

Ζαρκαδούλας Ανδρέας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.