Επισκευάστηκε και παραδόθηκε το οδικό κομμάτι στην Κλεισούρα.


Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτίο Τύπου.

Αποκαταστάθηκε η οδική σύνδεση στην Ε.Ο Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος της Κλεισούρας.

Από το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος της Κλεισούρας, στο σημείο όπου είχε αποκλειστεί από τις κατολισθήσεις που σημειώθηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την Αιτωλοακαρνανία.
Σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος, επισκέφθηκαν τη συγκεκριμένη περιοχή.
«Ήταν και παραμένει μέλημά μας να επιστρέψει το συντομότερο η κανονικότητα στην καθημερινή ζωή των κατοίκων της Αιτωλοακαρνανίας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες, συνέπεια των έντονων καιρικών φαινομένων. Η περίπτωση της Κλεισούρας ήταν από την πρώτη στιγμή στις προτεραιότητες μας, δεδομένου ότι ο δρόμος αποτελεί τη βασική σύνδεση μεταξύ Αγρινίου και Μεσολογγίου. Τέθηκε ως στόχος να αποκατασταθεί η σύνδεση πριν τις γιορτές και ο στόχος επετεύχθη, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που έχει το έργο αποκατάστασης» τόνισε ο κ. Κατσιφάρας. 
Οι εργασίες συνεχίζονται, γι αυτό και συνιστάται οι οδηγοί να διέρχονται με προσοχή από το σημείο.








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.