Ακύρωση της αποφάσεως συγκρότησης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.


Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, η υπ' αριθμόν 163/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τίτλο: «Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης», διότι δεν είχε την απαιτούμενη πλειοψηφία των 17 ψήφων.
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξανά έρθει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να υπάρξει νόμιμη συγκρότηση της και φυσικά να συνεδριάσει ξανά, ώστε να εγκρίνει το προσχέδιο του Προϋπολογισμού, κάτι που συνεπάγεται μεγάλη καθυστέρηση για την ψήφιση του Προϋπολογισμού ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει ομαλά (πολύ σχετικό αυτό με αυτά που συμβαίνουν) ο Δήμος μας και αυτό δεν χαροποιεί κανέναν.
Δείτε εδώ την ακύρωση της απόφασης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.