Τρεις αγροτικοί ιατροί στο Κ.Υ. Μύτικα με βάση τα οριστικά αποτελέσματα. Δεν τοποθετήθηκε αγροτικός ιατρός στο Π.Ι. Καλάμου.


Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας σήμερα 24 Ιανουαρίου τα οριστικά αποτελέσματα της πρόσκλησης για δήλωση αγροτικών ιατρείων που εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2017.
Η ευχάριστη είδηση είναι ότι με βάση τα οριστικά αποτελέσματα, στο Π.Ι. Αρχοντοχωρίου έρχεται αγροτικός ιατρός ο κ. Νταλακούρας Ιωάννης και στο Κ.Υ. Μύτικα έρχονται δύο αγροτικοί ιατροί, η συμπατριώτισσα μας Μυτικιώτισσα κα Λύτρα Θέκλα και ο κ. Τρικούπης Ιωάννης.
Είναι μία θετική εξέλιξη και μακάρι να έχουμε και λύση στο θέμα της μίας επιπλέον νοσηλεύτριας που απαιτείται, ώστε το Κ.Υ. Μύτικα να λειτουργήσει πολύ καλύτερα και να υπάρξει και αύξηση των εφημεριών.
Μας χαροποιεί που βλέπουμε πλέον τους νέους γιατρούς να δηλώνουν στις προτιμήσεις τους το Κ.Υ. Μύτικα και η πρόσφατη δυσάρεστη εμπειρία (πριν 4-5 χρόνια), που κανείς δεν δήλωνε το Κ.Υ. Μύτικα, να φαίνεται ότι έχει παρέλθει οριστικά.
Δείτε το επίσημο έγγραφο των οριστικών αποτελεσμάτων εδώ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.