Με ψηφισμένο Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμό ο Δήμος Ξηρομέρου και τα Νομικά του Πρόσωπα.


Ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία, χτες 16 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή, στη διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου, το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του 2018.
Παρόμοια κατά πλειοψηφία ψηφίστηκαν οι Προϋπολογισμοί και η στοχοθεσία των τριών Νομικών Προσώπων, του Λιμενικού Ταμείου και του Νομικού Προσώπου (Δημοσίου Δικαίου Νομικά Πρόσωπα) καθώς και της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Ιδιωτικού Δικαίου Νομικό Πρόσωπο).
Επίσης είχαμε αντικαταστάσεις μελών στην Οικονομική Επιτροπή, στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής καθώς και στο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου.
Για όλα αυτά θα σας ενημερώσουμε με ακρίβεια πολύ σύντομα, μαζί με την παράθεση των ηχογραφημένων πρακτικών, ώστε από μόνοι σας να μπορείτε να κρίνετε και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας για τα συμβαίνοντα στον Δήμο Ξηρομέρου.

3 σχόλια:

  1. ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ
    ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
    αυτο ομως που παραμενει σταθερο και δέν αλλαζει ειναι η υποταγη στις διαταγες του αργηγου
    και ετσι περναει ο καιρος και μεχρι να φτασουμε στην Κυριακη των εκλογων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τεχνικό προγραμμα μια σελίδα...δεν φτάνουν τα λεφτά για τίποτα περισσότερο...χάλι μαύρο θλίψη και οργή το ποτιρι ξεχείλισε τους χρειάζονται κανάλια μπας και συμμορφωθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
      οι λαϊκιστες πολιτικοί και δημαγωγοί, επιδιώκουν την δημοσιοτητα μεσα απο την αρνητικη φήμη.
      ετσι απο δημαρχοι μπορει να γινουν νομαρχες ή βουλευτές.

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.