Έγκριση από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής της εκτέλεσης του έργου: «Συντήρηση – Αποκατάσταση τμήματος χερσαίας ζώνης λιμένα Αστακού».


Με σχετική απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, εγκρίνεται η εκτέλεση του έργου «Συντήρηση – Αποκατάσταση τμήματος χερσαίας ζώνης λιμένα Αστακού», από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου, προϋπολογισμού 84.602,17 €.
Δείτε εδώ την σχετική απόφαση.

2 σχόλια:

 1. Οι δήμοι ανέκαθεν όλο και κάτι extra κονδύλια λαμβάνουν για τεχνικά έργα απο την Πολιτεία ,
  αρκεί όμως και οι δήμοι να κανουν καλύτερο νοικοκυριό στα οικονομικά και οικονομία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οσα και να μας δωσει η Πολιτεια
   αν δέν γινεται οικονομία
   ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

   Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.