Βγήκε η προκήρυξη των αγροτικών ιατρών του Φεβρουαρίου. Δύο οι θέσεις για το Κ.Υ. Μύτικα. Μία στον Μύτικα και η άλλη στο Π.Ι. Καστού. Δεν προκηρύχθηκε ο Κάλαμος.


Βγήκε από το Υπουργείο Υγείας η προκήρυξη του Φεβρουαρίου 2018 για τις κενές και κενούμενες θέσεις Γενικών Νοσοκομείων - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ - Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων, ΠΕΔΥ - Περιφερειακών Ιατρείων και ΠΕΔΥ - Ειδικών Περιφερειακών Ιατρείων.
Καταρχήν να αναφερθούμε για τον γειτονικό μας Κάλαμο, που αυτή τη στιγμή καλύπτεται με ιατρό από το Κ.Υ. Βασιλικής και σύντομα θα υπάρξει τοποθέτηση στρατιωτικού ιατρού, όπως μας ενημέρωσε πρόσφατα ο Αντιδήμαρχος Καλάμου κ. Οδυσσέας Γιαννιώτης (δείτε εδώ).  
Για το Κ.Υ. Μύτικα προκηρύχθηκαν δύο θέσεις αγροτικών ιατρών. Ένας για το Κ.Υ. Μύτικα και ένας για το Π.Ι. Καστού (άγονο), ο οποίος Καστός να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο/μενη, ότι διαθέτει και δωρεάν κατάλυμα.
Ελπίζουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα και να καλυφτούν και οι δύο θέσεις και μιλάμε ειδικά για τον Καστό τώρα που πλησιάζει το Καλοκαίρι.
Δείτε εδώ την προκήρυξη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.