Δημιουργία δύο Τ.ΟΜ.Υ στον Νομό Αιτ/νίας.


Υλοποιώντας την πολιτική βούληση του Υπουργείου Υγείας για αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Π.Φ.Υ.) σε όλη την χώρα, η 6η Υ.ΠΕ ανακοίνωσε την δημιουργία δύο νέων Τ.ΟΜ.Υ. (Τοπική Ομάδα Υγείας) στον Νομό Αιτ/νίας.
Πρόκειται για τις Τ.ΟΜ.Υ Αγρινίου και Μεσολογγίου.

Τ.ΟΜ.Υ Αγρινίου.
Διεύθυνση: Προσωρινά για εκπαίδευση στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου - Πλατεία Λουριώτου 1 και κατόπιν μόνιμα στο Ιατροκοινωνικό Κέντρο Αγρινίου - Σούλου Παναγιώτη 7.
Ωράριο λειτουργίας (προς το παρόν): 07:00 π.μ. - 03:00 μ.μ.
Τηλ. επικοινωνίας.: 2641020791.
e-mail: tomyagrinio@1545.syzefxis.gov.gr

Τ.ΟΜ.Υ Μεσολογγίου.
Διεύθυνση: Κύπρου και Λεβίδου, Μεσολόγγι.
Ωράριο λειτουργίας (προς το παρόν): 07:00 π.μ. - 03:00 μ.μ.
Τηλ. επικοινωνίας.: 2631051240.
e-mail: tomymesologgi@1545.syzefxis.gov.gr

Σκοπός των Τ.ΟΜ.Υ είναι η δωρεάν παροχή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Π.Φ.Υ.) στο σύνολο του πληθυσμού. Στις Τ.ΟΜ.Υ. δεν θα εξετάζονται μόνο οι ασφαλισμένοι και μη, αλλά θα παρακολουθείται ένας ολόκληρος πληθυσμός με την δημιουργία ενός φακέλου υγείας για κάθε πολίτη, ως μια προσπάθεια να μειωθεί ο όγκος των ασθενών που προσέρχεται στα νοσοκομεία και έτσι αυτά να ελευθερωθούν ώστε να ασχοληθούν απερίσπαστα με τα σοβαρότερα περιστατικά.

3 σχόλια:

  1. καινούργιες δομές δωρεάν πρωτοβαθμιας υγείας που αν πετυχει θα αποφορτισει και τα νοσοκομεια απο τα απλα περιστατικα υγειας.
    καλη φαινεται αρχικα σαν ιδεα, ολα ομως ολα κρινονται απο το αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ υπολειτουργούν οι υπάρχουσες.Γιατί δεν ενισχύουν αυτές;Βαράνε χωρίς να σημαδεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτά τα κεντρα υγειας ειναι για τις πόλεις

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.