Διάλεξη Ανδρέα Κυράνη: «Χτίζοντας ένα ξενοδοχείο στον Μύτικα» (βίντεο).Το ''Κίνημα Άρδην'' διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Η τρίτη συζήτηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, ώρα 07:00 μ.μ., με θέμα: «Χτίζοντας ένα ξενοδοχείο στον Μύτικα».
 • Aρχιτεκτονική • Μαστορική • Παραγωγικό Όραμα.
Ομιλητής: Ανδρέας Κυράνης, Αρχιτέκτονας Μηχανικός ΕΜΠ, στον χώρο πολιτικής και πολιτισμού «Ρήγας Βελεστινλής», Ξενοφώντος 4, Σύνταγμα.ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Αυτές τις επενδύσεις χρειάζεται ο τόπος μας για να δει επιτέλους την πολυπόθητη ανάπτυξη.
Δυστυχώς ο δρόμος αυτός πρέπει να είναι, δηλαδή πρώτα οι ιδιώτες να κάνουν κινήσεις, να επενδύσουν, να ρισκάρουν και μετά ίσως ''ξυπνήσουν'' οι τοπικοί μας άρχοντες και πράξουν το καθήκον τους, ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο. Η τοπική διοίκηση έχοντας όραμα για τον τόπο να δημιουργεί τις προϋποθέσεις και οι ιδιώτες να έρχονται κατόπιν να επενδύουν.
Φυσικά όταν μιλάμε για δημιουργία προϋποθέσεων, μιλάμε για όλες εκείνες τις υποδομές που είναι απαραίτητες για να υπάρξει η πολυπόθητη ανάπτυξη και που ως τώρα με εγκληματική αμέλεια δεν έχουν προχωρήσει, αλλά τώρα σιγά σιγά φαίνεται κάποιες να δρομολογούνται και για κάποιες δυστυχώς έχουμε μόνο σκοτάδι.
Βιολογικός Μύτικα, Κανδήλας και Βάρνακα, μαρίνα Μύτικα, επέκταση σχεδίου πόλης Μύτικα και εφαρμογή υφιστάμενου σχεδίου, αξιοποίηση παραλίας 3,5 χιλιομέτρων από Μύτικα, Παλιόβαρκα Αρχοντοχωρίου ως και Ξενοδοχείο «Θεσμός», νέο κτίριο Κ.Υ. Μύτικα, νέο κτίριο Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Μύτικα κ.α. Αυτές είναι κάποιες από τις υποδομές που έχουμε ανάγκη με το βλέμμα στο μέλλον και όχι με μίζερες λογικές του παρελθόντος και του να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.
Δείτε εδώ παλαιότερο μας αφιέρωμα στην συγκεκριμένη μεγάλη τουριστική επένδυση.

2 σχόλια:

 1. Καλημέρα, πολύ ωραία όλα αυτά

  Μία ερώτηση μόνο: η κατάσταση της παραλίας και της θάλασσας που όλο και χειροτερεύει δεν έχει υπευθύνους, και πως θα αποκατασταθεί αυτή?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπράβο στον Κώστα τον Αυδή. Μέσα απο πολλές δυσκολίες είναι αυτός που ίσως αλλάξει την μοίρα του Μύτικα γιατί από δήμο και άλλους πολύ λίγα είδαμε όλα αυτά τα χρόνια.
  Και πάλι μπράβο

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.