Η Κεντρική Υπηρεσία των ΕΛΤΑ, απαντά στον Σύλλογο Επαγγελματιών Μύτικα για το Ταχυδρομείο.


Πήραμε σήμερα απάντηση από την Κεντρική Υπηρεσία των ΕΛΤΑ, στην επιστολή του Συλλόγου Επαγγελματιών σχετικά με την στελέχωση του Ταχυδρομείου Μύτικα.
Η απάντηση αναφέρει ότι το συγκεκριμένο κατάστημα θα ενισχυθεί με επιπλέον υπάλληλο για την αντιμετώπιση προβλημάτων εξυπηρέτησης των κατοίκων, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί επανασχεδιασμός του ταχυδρομικού δικτύου της περιοχής έτσι ώστε να δοθεί οριστική λύση.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.