Κοινωφελής εργασία για τους Δήμους προ των πυλών. Η μεγάλη ευκαιρία του Δήμου Ξηρομέρου να λύσει προβλήματα καθημερινότητας.


Και για φέτος θα τρέξει μέσω ΟΑΕΔ το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας, το οποίο θα αφορά 25.000 θέσεις σε 274 Δήμους. Μέσα σε αυτούς θα είναι ξανά και ο Δήμος Ξηρομέρου και ελπίζουμε να γίνει μία σωστή και σοβαρή προεργασία, ώστε καταρχήν να ζητήσουμε τις κατάλληλες ειδικότητες και κατά δεύτερον με σωστές τοποθετήσεις και διαχείριση του συγκεκριμένου προσωπικού, να ωφεληθούμε τα μέγιστα από αυτόν τον πολύ σημαντικό θεσμό, ειδικά στον δικό μας Δήμο ο οποίος αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα από την έλλειψη προσωπικού.
Πραγματικά στα προβλήματα που άπτονται της καθημερινότητας του δημότη, μπορεί να γίνει πολύ μεγάλο έργο αν υπάρξει απλώς σωστή οργάνωση και η δημοτική αρχή θα καρπωθεί προς όφελος της αυτό το έργο.
Μπορεί να αλλάξει άρδην η εικόνα στα χωριά μας, αλλά και στις κρίσεις των δημοτών σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στα θέματα της καθημερινότητας του, οι οποίες σήμερα είναι εξόχως αρνητικές για την δημοτική αρχή και όχι άδικα.
Για ότι νεότερο υπάρξει όσον αφορά το θέμα της κοινωφελούς εργασίας, θα σας ενημερώσουμε με σχετικές μας αναρτήσεις.

1 σχόλιο:

 1. Σωστα τα λές mytikapress
  αυτα θα γινουν απο την επομενη δημοτικη αρχη που θα εχει οραμα και αρχες για τον τοπο και τους δημότες του.
  απο αυτους εδω που κυβερνουν τον δημο μήν περιμένεις τιποτα , ειναι πια αργά.
  ειναι ανωφελο να τους παρακαλαμε για τα συτονόητα.
  αρκετά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.