Ποσό 200.000 € διαθέτει με σχετική του απόφαση το Υπουργείο Υγείας, για προμήθεια εξοπλισμού του νέου κτιρίου του Κ.Υ. Μύτικα.

Φωτογραφική τεκμηρίωση προόδου εργασιών στο Κ.Υ. Μύτικα, στην διάρκεια του χρόνου κατασκευής του, των εφτά συμπληρωμένων ετών, μέσα από τα σχετικά ενημερωτικά δημοσιεύματα στο Blog μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ποσό 200.000 € διαθέτει με σχετική του απόφαση το Υπουργείο Υγείας προς την 6η Υ.ΠΕ., για προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του νέου κτιρίου του Κ.Υ. Μύτικα. Όταν θα ανέβει το επίσημο έγγραφο της απόφασης θα το προσθέσουμε.
Προσωπική μας γνώμη είναι ότι η παράδοση του έργου έχει αργήσει και η 6η Υ.ΠΕ., που αυτή είναι που ξεκόλλησε το έργο για να λέμε όλη την αλήθεια, μιας και αυτό είχε μείνει στάσιμο για χρόνια, αν κινηθεί λίγο πιο ενεργά, θα καταφέρει να παραδώσει το σημαντικό αυτό έργο στους πολίτες της περιοχής, κάτι που είναι και το ζητούμενο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.