Βασίλης Μουρκούσης: «Το Νομικό Πρόσωπο είναι ακρωτηριασμένο αυτή την στιγμή, θέλει καροτσάκι» (ηχητικό).


Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 30 Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή, σαν 4ο θέμα είχαμε την εκ νέου ψήφιση του Προϋπολογισμού του Νομικού Προσώπου, μιας και ο προηγούμενος Προϋπολογισμός ανακλήθηκε.
Εκεί στις τοποθετήσεις και απαντήσεις από τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Βασίλη Μουρκούση, περιγράφηκε μία ζοφερή κατάσταση όσον αφορά το Νομικό Πρόσωπο και τους παιδικούς σταθμούς, η οποία περιγράφεται γλαφυρά με την φράση του Προέδρου ότι: «Το Νομικό Πρόσωπο είναι ακρωτηριασμένο αυτή την στιγμή, θέλει καροτσάκι».
Ακούστε το ηχητικό εδώ.

1 σχόλιο:

  1. Κε Μουρκούση
    ποιοί κυβερνούν αυτό το "ρημαγμένο" τόπο του δήμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.