Κρήτη: Ετοιμάζονται για το καλοκαίρι μεταφέροντας φρέσκια άμμο σε παραλίες. Δικό μας σχόλιο.Στον Άγιο Νικόλαο προετοιμάζονται για να υποδεχτούν τους κολυμβητές.
Από το NEWSROOM. Δημοσίευση 16/4/2018 | 21:59

Το καλοκαίρι πλησιάζει και στην Κρήτη ο καιρός ήδη δελεάζει αρκετούς για να κάνουν την πρώτη βουτιά. Στις επόμενες εβδομάδες με το άνοιγμα των ξενοδοχειακών μονάδων θα αρχίσει να καταφθάνει ο μεγάλος όγκος τουριστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα αναζητούν κρητική φιλοξενία και τέλειες παραλίες.
Όπως κατέγραψαν τοπικά ΜΜΕ, οι παραλίες της πόλης του Αγίου Νικολάου καλλωπίζονται και προετοιμάζονται να υποδεχτούν τους λουόμενους. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες μεταφέρθηκε και στρώθηκε άμμος στην παραλία δίπλα από τη μαρίνα της πόλης. Το γεγονός ότι η εν λόγω παραλία λέγεται... «Άμμος» αποτελεί μια ενδιαφέρουσα σύμπτωση.ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Γιατί κάποιοι ενδιαφέρονται πραγματικά για τον τουρισμό της περιοχής τους (αυτόν που έχει ο καθένας) και όχι στα λόγια μόνο. Με τις μικρές τους οικονομικές δυνάμεις, φροντίζουν έγκαιρα να κάνουν τα απαραίτητα και τα αυτονόητα τουλάχιστον.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.