Λακούβες - τάφροι, θέτουν εδώ και πολύ καιρό και καθημερινά σε κίνδυνο διερχόμενους οδηγούς. Ακούει κανείς υπεύθυνος;


Ο συμπατριώτης μας ο κ. Μίλτος Καραβίας δεν θα το ξεχάσει εύκολα το φετινό Πάσχα. Έπεσε στην μεγάλη λακούβα που είναι στην μεγάλη ευθεία πηγαίνοντας προς Αστακό, στο ύψος του κτιρίου του Ανδρέα του Χάνδρα. Μεγάλη η ζημιά, περί τα 600 € μας ενημέρωσε.
Πολύ μεγάλο πρόβλημα οι τεράστιες λακούβες, τόσο εντός του οικισμού του Μύτικα, όσο και εκτός και αυτό συμβαίνει πολύ καιρό τώρα και κανένας δεν φαίνεται να συγκινείται.
Η συγκεκριμένη λακούβα, όπως και οι δύο λακούβες που είναι εντός του οικισμού, μπαίνοντας στον Μύτικα από το γήπεδο, μαθαίνουμε ότι έχουν στείλει πολλούς συμπατριώτες μας στα τοπικά συνεργεία, εκτός αν μας πουν οι υπεύθυνοι ότι το κάνουν για να δώσουν δουλειά σε συνδημότες μας.
Δείτε τι έγραψε ο φίλος Μίλτος στο Facebook, καθώς και τις ανάλογες φωτογραφίες, οι οποίες είναι όλες του 2018, για να βοηθήσουμε και κάποιους που παριστάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.
«Μετά το Πάσχα ξανά Γολγοθάς, από λακούβα στην ευθεία πριν τα Δελφίνια. 7 ώρες για επιστροφή λόγω ζημιάς στο μπροστινό σύστημα αναρτήσεως και επιπλέον σχισμένο λάστιχο και στράβωμα τροχού. Έγιναν οι επισκευές. Δεν γνωρίζω αν η συγκεκριμένη τάφρος(!!!) είχε συμπεριληφθεί στα ευχαριστήρια - λιβανίσματα μεταξύ υπευθύνων λέμε τώρα».


Η λακούβα - τάφρος στον δρόμο Μύτικας - Αστακός.
Οι δύο επικίνδυνες λακούβες στον οικισμό του Μύτικα, μπαίνοντας από το γήπεδο.

1 σχόλιο:

  1. Ενημερώνουμε ότι για την συγκεκριμένη ανάρτηση, ζητήθηκε και είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα δημοσίευσης μόνο επώνυμων σχολίων.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.