Η ζοφερή κατάσταση στο Νομικό Πρόσωπο και η απόγνωση του Προέδρου του.


Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Παρασκευή 27.4.2018, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Βασίλης Μουρκούσης, περιέγραψε για πολλοστή φορά το τελευταίο καιρό, με τα μελανότερα χρώματα την δύσκολη κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στο Νομικό Πρόσωπο και διακρίναμε στα ηχητικά την αγωνία του για το τι μέλλει γενέσθαι στο Νομικό Πρόσωπο.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον όμως έχει η τοποθέτηση του Δημάρχου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη, όπου ένα σημείο μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και είναι εκεί που λέει απευθυνόμενος στον κ. Μουρκούση ότι: «....γιατί παρουσιάζετε να έχετε 13 - 15 άτομα προσωπικό ξέρω εγώ, με 20 παιδάκια», για να του απαντήσει ο κ. Μουρκούσης: «κύριε Δήμαρχε είναι 75 τα παιδάκια...».
Θα σας αφήσουμε να ακούσετε το ηχητικό παρακάτω και να βγάλετε μόνοι τα συμπεράσματα σας, λέγοντας μόνο ότι αυτά είναι τα αποτελέσματα της άθλιας κατά εμάς οικονομικής διαχείρισης των προηγούμενων 3,5 χρόνων, με τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα δεξιά και αριστερά και για τους Παιδικούς Σταθμούς βγάλαμε τις μεζούρες και τα μικρόμετρα και ανακαλύψαμε ξαφνικά την νοικοκυροσύνη.
Γι αυτή την οικονομική διαχείριση, οι ευθύνες ανήκουν σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, για να μην ξεχνιόμαστε. Δεν διοικεί σύμφωνα με το νόμο μόνος του ο Δήμαρχος, αλλά συνδιοικεί με τους συμβούλους του. Αυτό λέει ο νόμος.
Ακούστε το σχετικό ηχητικό εδώ για να καταλάβετε.

2 σχόλια:

  1. τα φέραν απο δώ ←→τα φέραν απο κεί
    πάει για λουκέτο το μαγαζί ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " Τώρα τι να σου πώ τι να μου πεις κι εμένα
    ετσι οπως παίξαμε κι οι δυό με ζάρια πειραγμένα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.