Περιπέτειες Γαλούνη με τη Δικαιοσύνη εξαιτίας της Ένωσης Ξηρομέρου.Περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη έχει ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, εξαιτίας και μιας άλλης ιδιότητας που έφερε στο πρόσφατο παρελθόν, αυτής του Προέδρου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξηρομέρου, η οποία ως γνωστόν αντιμετώπισε σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα.
Το ΙΚΑ λοιπόν προσέφυγε νομικά κατά του άλλοτε Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, λόγω μη καταβολής εισφορών εργαζομένων, με την υπόθεση να εκδικάζεται την Παρασκευή 27 Απριλίου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου.
Το δικαστήριο καταδίκασε τον Ερωτόκριτο Γαλούνη σε πέντε μήνες φυλάκιση με αναστολή και όπως είναι φυσικό η υπόθεση θα πάει και στο Εφετείο.
Η Ένωση πλέον έχει άλλη διοίκηση και προσπαθεί να ρυθμίσει τα χρέη της. Ο Γαλούνης από την άλλη, άφησε πίσω του την ενεργό ενασχόληση με το Αγροτικό Συνεταιριστικό Κίνημα και αφοσιώθηκε αποκλειστικά στην Αυτοδιοίκηση.

2 σχόλια:

  1. ειστε τσακαλια εκει στο ξηρομερο
    ξερετε να διαλεγετε ανθρωπους
    τους κοβεται απο μακρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φιλε μην παιζεις με τον πονο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.