Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα, προς την Μυτικιώτισσα κα Βάσω Τσαμπιέρη.


Οι δάσκαλοι, οι γονείς και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα, ευχαριστούμε θερμά τη συμπατριώτισσα μας κα Βάσω Τσαμπιέρη, που για άλλη μια φορά ενίσχυσε οικονομικά το σχολείο μας.
Ανέλαβε τα έξοδα ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, για τη διαμόρφωση του εργαστηρίου πληροφορικής, τα οποία δεν μπορούσε να καλύψει το ταμείο του Σχολείου από τη χρηματοδότηση της Σχολικής Επιτροπής.
Νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για την αμέριστη και συνεχή ενίσχυση εκ μέρους της. Ευχαριστούμε και πάλι και ευχόμαστε υγεία και χαρά στην ίδια και την οικογένειά της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.