Εκλογές την Κυριακή 27.5.2018 στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Δ.Ε. Αλυζίας «Ο Άγιος Παντελεήμων».


Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Δ.Ε. Αλυζίας «Ο Άγιος Παντελεήμων», αποφάσισε να προκηρύξει εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Καλούνται τα μέλη του συλλόγου να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία.
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27-05-2018 στο κέντρο «Αγάς» στην Κανδήλα. Η εκλογική διαδικασία θα διαρκέσει από τις 10:00 μέχρι 12:00.
Όσα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα να υποβάλλουν αιτήσεις υποψηφιότητας μέχρι το Σάββατο και ώρα 15:00 στην Πρόεδρο κ. Αλεξοπούλου Αικατερίνη και στον Γραμματέα κ. Λιβιτσάνη Χαράλαμπο.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6974485612 (Πρόεδρος του Συλλόγου) και 6974745916 (Γραμματέας του Συλλόγου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.