Περιβαλλοντικός Σύλλογος Χρυσοβίτσας προς Δήμο Ξηρομέρου: Δεν πάει άλλο με τις λακκούβες στο δρόμο Χρυσοβίτσα - Βαλόστρατο.ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε κ. Ερ. Γαλούνη.
Απελπιστική και επικίνδυνη είναι η κατάσταση στο δρόμο Χρυσοβίτσα - Βαλόστρατο, αφού η κατάσταση με τις λακκούβες είναι τραγική. Οι λακκούβες είναι τεράστιες και έχουν πολλαπλασιαστεί, οι φθορές στα οχήματα είναι μεγάλες και οι οδηγοί παίζουν τη σωματική τους ακεραιότητα κορόνα γράμματα.
Αυτό έχει σαν συνέπεια οι κάτοικοι της Χρυσοβίτσας και των γύρω χωριών να υφιστάμεθα απίστευτη ταλαιπωρία, αφού ο δρόμος είναι σε άθλια κατάσταση και φυσικά οι ζημιές που έχουν υποστεί τα αυτοκίνητα είναι μεγάλες.
Μέχρι σήμερα τις λακκούβες τις κλείνουν «πρόχειρα» και με την πρώτη βροχή ανοίγουν πάλι και αυτή τη στιγμή ο δρόμος θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο και είναι πραγματικά επικίνδυνος και αδιάβατος. 
Εμείς που μένουμε εδώ έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητά μας. Η κατάσταση είναι απαράδεκτη και ζούμε έτσι χρόνια τώρα και οι κάτοικοι αδυνατούν πλέον να προσεγγίσουν τις περιουσίες τους.

ΖΗΤΑΜΕ:
- Να προβείτε άμεσα στην επισκευή - συντήρηση του δρόμου, που θα δώσει πνοή στο χωριό μας και θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων.
- Με δεδομένο ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία - μελέτη να χαρακτηριστεί ο δρόμος περιφερειακός, η οποία θα είναι χρονοβόρα, ζητάμε την επίσπευση της συντήρησης του δρόμου για την ασφάλεια και την καθημερινότητα των κατοίκων. 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ.
Δημοτικούς Συμβούλους Χρυσοβίτσας.
- κον Κώστα Γεωργούλα
- κον Γιάννη Ζορμπά
Πρόεδρο Τ.Κ. Χρυσοβίτσας.
- κον Γιάννη Χρόνη


Με εκτίμηση

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

3 σχόλια:

 1. αμα προκειται να παρακαλάμε ως φορολογούμενοι δημοτες να γινουν τα αυτονοητα,
  σκουπιδια , φωτα , σωληνες τρυπιες νερου που τρεχουν αφθονο και καθαρο νερο στα ρεματα και τους χειμαρους και λακουβες ,
  κλειστε το μαγαζι αυτο να τελειωνουμε
  "δέν πάει άλλο "

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://mytikaspress.blogspot.gr/2017/08/blog-post_52.html

  απο το ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  ΟΔΟΠΟΙΙΑ.
  • Άμεση συντήρηση και επισκευή της δημοτικής οδοποιίας έτσι ώστε να είναι άνετη και ασφαλής η επικοινωνία σε όλα τα χωριά και ιδιαίτερα στους δρόμους Αστακός - Πηγάδια - Παλαιομάνινα και Χρυσοβίτσα - Βαλόστρατο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ε αμεση γραφει
   ουτε τεσσερα χρονια δεν περασαν
   Τι φωνασκειτε??????

   Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.