Παναγιώτης Στάικος: «Καλά υπάρχει Δημοτική Αρχή; Και τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που πάνε»;


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Εικόνες απείρου κάλλους εις την είσοδον της πόλεως του Αστακού και όχι μόνον. Ασφαλώς τριτοκοσμικές εικόνες στην είσοδο της έδρας του Δήμου, όπου μαζί με τον Μύτικα αποτελούν τις αιχμές της τουριστικής διαφήμισης για τον Δήμο Ξηρομέρου, εν όψη καλοκαιριού.
Κάποιοι φίλοι ανώνυμα με κατηγορούσαν, ότι προβάλω αρνητικές εικόνες μόνο από τον Αστακό και όχι από μικρά χωριά όπως ο Παπαδάτος.
Μα δεν αντιλαμβάνονται, όταν αυτή η εικόνα υπάρχει στην είσοδο της πόλεως της έδρας του Δήμου, ότι στα μικρά χωριά τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.!!!





Είχα γράψει πριν από καιρό για τις λακκούβες του δρόμου Αρχοντοχώρι - Βασιλόπουλο και οι κάτοικοι του Αρχοντοχωρίου αναγκάστηκαν να βάλουν πλάκες μέσα σε βαθιές λακκούβες αυτού του δρόμου, για να μην σπάνε τα αυτοκίνητά τους και η λακκούβα στην διασταύρωση του δρόμου προς Πλατυγιάλι κλείνει έτσι (2) δύο χρόνια και πάει για τρίτο.!!



Καλά υπάρχει Δημοτική Αρχή;;;;; Και τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που πάνε;;;;
Την απ' ευθείας ανάθεση για τον καθαρισμό του χειμάρρου με τα 24.800 € την πήραν πίσω, ύστερα από το ξεμπρόστιασμα;;;;
Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Αστακός 18/5/2018

Παναγιώτης Στάικος








4 σχόλια:

  1. Κ.Π.ΣΤΑΙΚΟ
    δέν δυσφημίζεται μόνο ο τουρισμος της περιοχης, αλλά δυσφημίζεται και ο θεσμος της τοπικης αυτοδιοικησης, θεσμός η αυτοδιοικηση που γινεται προσπαθεια για την αναβάθμισή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8 ,35 οσο και να φωναζετε ολοι σας και ο Σταικος
    εχουν εντολη απο το κοσμο να κυβερνησουν το δημο για πεντε χρονια
    αν δέν σας αρεσει και σας <> μή τους ψηφιζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίο σκεπτικό έχεις
      να σε χαιρεται και σε καμαρώνει η τοπική σου παράταξη

      Διαγραφή
  3. ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙΡΟ να αλωνίζει ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.