Ζωντανεύει η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου του Αστακού (ηχητικό).


Ήταν 28 Φεβρουαρίου 2018, όταν με σχετική μας ανάρτηση αναφερόμασταν στην ανάπλαση του παραλιακού μετώπου του Αστακού, θέταμε εύλογα ερωτήματα και ασκούσαμε κριτική γιατί ο Δήμος Ξηρομέρου έχει ουσιαστικά εγκαταλείψει αυτή την υπόθεση, η οποία είναι μεγάλη ευκαιρία να αλλάξει πρόσωπο ο Αστακός, όταν γνωρίζουμε ότι υπήρχε μία σημαντική προεργασία από την προηγούμενη δημοτική αρχή και το έργο δεν είχε ενταχθεί τελευταία στιγμή στο προηγούμενο ΕΣΠΑ (δείτε εδώ).
Στις 6 Μαρτίου επανήλθαμε με νέα ανάρτηση, ενημερώνοντας ότι ξαναβγήκε η δράση και ασκούσαμε κριτική γιατί δεν κινούμαστε και εμείς προς αυτή την κατεύθυνση, όσον αφορά τον Αστακό (δείτε εδώ).
Τελικά η δημοτική αρχή άρχισε να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, έστω και την τελευταία στιγμή, ξεκινώντας διαδικασία επικαιροποίησης και κατάθεσης των υπαρχόντων μελετών και της δημιουργίας των άλλων που υπολείπονται, ώστε να διεκδικήσει για τον Αστακό την ανάπλαση του παραλιακού του μετώπου, καταθέτοντας τελευταία στιγμή αίτηση (προθεσμία 31 Μαΐου) και αυτό είναι σίγουρα θετική εξέλιξη.
Ποτέ δεν είναι αργά λοιπόν.... και ακούστε εδώ το σχετικό ηχητικό με την τοποθέτηση του κ. Δημάρχου.

2 σχόλια:

  1. ΤΡΕΞΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΤΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΔΡΑΣΗ
    ANYWAY
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καιρια τα ερωτηματα στην αναρτηση στις 28-2-2018

    https://mytikaspress.blogspot.gr/2018/02/blog-post_93.html

    και οι απαντησεις ευκολες
    τιποτα απολυτως δεν ειχε γινει τα προηγουμενα χρονια και ξαφνικα ξυπνησαν και τρεχουνε να προλαβουνε
    αυτη ειναι η αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.