Χορηγήθηκε άδεια για επέκταση του Νεκροταφείου Αστακού.


Με επίσημο έγγραφο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτ/νίας και Λευκάδας, με σημερινή ημερομηνία, χορηγείτε άδεια επέκτασης του Δημοτικού Νεκροταφείου Αστακού. Η χορηγούμενη άδεια αφορά διεξαγωγή εργασιών διαμόρφωσης και κατασκευή τοίχων, σε ακίνητο το οποίο βρίσκεται στη θέση «Λοζωνάς», εκτός της Δ.Κ. Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου, Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και εν μέρει εντός του κηρυγμένου αρχαιολογικού χώρου Αστακού.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

2 σχόλια:

  1. Το ζήτημα της επέκτασης του νεκροταφείου η της κατασκευή.σς νέου είναι πολύ πιο σοβαρό και σημαντικό από την ελαφρότητα που προσπαθεί να το παρουσιάσει η δημοτική αρχή.
    Μαθημένη στο άρπα κολα θέλει να κάνει επέκταση μέσα σ´ένα βράδυ,να φυτέψει δυο τρεις,χωρίς να την πάρει μυρωδιά κανείς γιατι έτσι έχουν μάθει.
    Ξέρουν οτι χρειάζονται άδειες, μελέτες και άλλα πολλά.
    Και;
    Who cares?
    Οι νεκροί;
    Για αυτούς έπρεπε να ενδιαφέρονται οι ζωντανοί.
    Αλλά αυτοί δεν ενδιαφέρονται για τις συνθήκες που ζουν οι ίδιοι,θα νοιαστούν για τους πεθαμένους;
    Οι υποψήφιοι δήμαρχοι;
    Όχι βέβαια,κάνει τζιζ το θέμα γιατί θα κατηγορηθούν από το δήμαρχο ότι τορπιλίζουν τη λύση,χώρια που και μερικοί από αυτούς το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν.
    Τι μένει λοιπόν;
    Κάνουμε το σταυρό μας ,παίρνουμε την ευλογία του παπά Τάκη,άλλωστε άκλαυτος δεν πάει κανείς από την εποχή του Ηράκλειτου ακόμα και κοιτάμε το Μονοδέντρι ανάποδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μελέτες, ειδικές κατασκευές, αποστάσεις απο οικίες, δρόμους, αγωγούς νερού, ρέματα, κέντρο υγείας και πολλά ακόμη.Νέο κοιμητήριο σε νέα θέση, εφικτό. Επέκταση υφιστάμενου, ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.