Το Μουσείο θαλάσσιας χλωρίδας και πανίδας στον Καστό Λευκάδας είναι γεγονός (φωτογραφίες και βίντεο).


Η πολύ ευχάριστη είδηση που σας είχαμε αναφέρει με σχετική μας ανάρτηση στις 19 Απριλίου, για δημιουργία Μουσείου θαλάσσιας χλωρίδας και πανίδας στον γειτονικό μας, αγαπημένο και πανέμορφο Καστό Λευκάδας (δείτε εδώ), είναι πλέον γεγονός.
Σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες και βίντεο από την σελίδα στο Facebook Museum ''Home of the fin whale'' και πραγματικά ανυπομονούμε να επισκεφτούμε τον χώρο και δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, σε όσους συνέλαβαν και υλοποίησαν αυτήν την υπέροχη ιδέα.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.