Καταγγελία Μυτικιώτη για λύματα στη θάλασσα.

Φωτογραφία αρχείου του 2015 από τα επίμαχα μοτέρ.
Καταγγελία από συμπατριώτη μας από τον Μύτικα δεχτήκαμε πριν από λίγο και αφορά τα δύο μοτέρ που είναι εγκατεστημένα κοντά στο Νηπιαγωγείο Μύτικα, τα οποία σε κάθε μεγάλη νεροποντή μπαίνουν χειροκίνητα μπροστά, ώστε να διώχνουν τα βρόχινα νερά στην θάλασσα, γιατί ειδάλλως θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα στο κεντρικό κομμάτι του οικισμού του Μύτικα.
Η καταγγελία του είναι ότι κάποιοι εκεί κάνουν κάτι απαράδεκτο, ρίχνουν τα λύματα τους, γιατί δεν θέλουν να χρεωθούν φωνάζοντας το βυτιοφόρο του Δήμου, με αποτέλεσμα αυτά να καταλήγουν στη θάλασσα και όλη η περιοχή να βρωμάει καθημερινά. Ντροπή τους μας είπε και το χειρότερο όπως μας ανάφερε είναι ότι αυτό γίνεται εις γνώση και με την ανοχή της τοπικής διοίκησης.

3 σχόλια:

  1. Φαντάζομαι ότι αυτό είναι είναι το ανέκδοτο της ημέρας.Αυτό είναι κάτι που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια και όλοι γνωρίζουν ποιός και τι. Το θέμα είναι ότι κανείς ποτέ δεν έκανε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γίνεται, γινόταν και θα γίνεται. Ανακαλύψαμε πάλι την πυρίτιδα? Δυστυχώς, αλλά αυτό είναι το τίμημα μια κακής τοπικής αυτοδιοίκησης. Δεν αναφέρομαι στην υπάρχουσα που είναι παντελώς ανίκανη έστω και για το παραμικρό. Αναφέρομαι σε όσες πέρασαν. Από τις οποίες μόνο μία (Τριποτσέρης) έβαλε ένα λιθαράκι για να γίνει βιολογικός. Όλοι οι άλλοι, μηδέν εις το πηλίκον (και όχι μόνο για το βιολογικό). Το τίμημα του να παίρνει ο ψηφοφόρος 50ευρα και να φτιάχνεις συνδυασμό με 50χιλιαρα. Καλή ..... ευωδία ΚΑΙ αυτό το καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παντως γαλαζια σημαια εχει παρει η ακτη του μυτικα .και ο κοσμακης κανει γαργαρες με κολοβακτηριδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.