Μόνιτορ καρδιάς και πίεσης για το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Μύτικα.


Το Κ.Υ. Μύτικα παρέλαβε το μόνιτορ καρδιάς και πίεσης για το ασθενοφόρο του, ευγενική δωρεά του κ. Αποστόλη Ν. Πανταζή (σας είχαμε ενημερώσει σχετικά τότε, δείτε εδώ), το οποίο μέχρι τώρα βρισκόταν στο κουτί του στο Κ.Υ. Αστακού, μιας και στο Κ.Υ. Μύτικα δεν είχαμε μέχρι τώρα το ασθενοφόρο.
Ευχαριστούμε ξανά δημόσια τον κ. Πανταζή για την σημαντική δωρεά του, καθώς και την 6η Υ.ΠΕ. για την διαμεσολάβηση της, ώστε να έρθει τελικά το μόνιτορ στο ασθενοφόρο του Κ.Υ. Μύτικα, όπως ήταν και η επιθυμία του δωρητή.

Ο Δ/ντης του Κ.Υ.

κ. Χρόνης Ιωάννης

1 σχόλιο:

  1. Στηρίζουμε τα Κ.Υ. της περιοχής μας έμπρακτα, αυτό είναι το καθήκον των τοπικών κοινωνιών.
    Παιχνίδια και σκοπιμότητες δεν χωράνε.
    Στόχος να υπάρχει συνεχής βελτίωση και να πηγαίνουμε μπροστά διεκδικώντας την λύση των προβλημάτων στο σωστό μέρος, με πειθώ και με επιχειρήματα.
    Η υγεία είναι από τα θέματα που μας ενώνει όλους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.