Θεία Λειτουργία στο ''Κεφάλι'' της Παναγίας στον Κάλαμο Λευκάδας.


Τη Κυριακή 1 Ιουλίου στο ''Κεφάλι'' (Πόρτο Λεόνε) στον Κάλαμο Λευκάδας θα τελεστεί Θεία Λειτουργία για την εορτή της Παναγίας (μία από τις πολλές εορτές για την Παναγία στον Ελλαδικό χώρο).
Δεκάδες καραβάκια, ψαράδικα, ταχύπλοα και βάρκες από Μύτικα, Κάλαμο, Λευκάδα, Ιθάκη, Αστακό καταφθάνουν κάθε χρόνο αυτή την ημέρα στην πολύ όμορφη τοποθεσία ''Κεφάλι'' στον Κάλαμο Λευκάδας.
Στον Μύτικα μάλιστα είναι μία συνήθεια που κρατά πολλά χρόνια και πολλοί Μυτικιώτες κάθε Καλοκαίρι πήγαιναν και προσκυνούσαν στο Κεφάλι (δείτε εδώ).
Στις 7:30 το πρωί της Κυριακής θα αναχωρήσει από το λιμάνι του Μύτικα δρομολόγιο του πλοίου ΙΩΑΝΝΑ για το ''Κεφάλι'' για τους πιστούς, το οποίο κατά τις 08:00 το πρωί θα κάνει στάση στον Kάλαμο για να επιβιβάσει και από εκεί κόσμο.
Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα επιστρέψει τον κόσμο στον Μύτικα και στον Κάλαμο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.